Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

Bio-Marin Plus 500mg OMEGA-3 (180kaps) Pharma Nord

Pharma nord bio marin plus 180kaps
25,80€
  • 169,74€/kg
  • Pakkauskoko: 152g
kpl 

Tuotekuvaus

Bio-Marin® kapselit sisältävät 500 mg puhdasta kalaöljytiivistettä ja kahta B-vitamiinia.

Suositeltu vuorokausiannos sisältää: 1 kaps. 3 kaps.

Kalaöljyä (vapaina rasvahappoina) 500 mg 1500 mg
Omega-3-rasvahappoja 325 mg 975 mg
Josta EPA 185 mg 555 mg
DHA 115 mg 345 mg
Foolihappoa 100 µg (50%)* 300 µg (150%)*
B12-vitamiinia    1 µg (40%)* 3 µg (120%)*

Annostus:

1-3 kapselia päivässä, tarpeen mukaan aikuisille.
Kapselit nieltävä kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jo jostain syystä heikentynyt. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat:

Kalaöljy, kapselin kuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli, puhdistettu vesi), sakeuttamisaine (piidioksidi), kaakaojauhe, foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), B12-vitamiini
(syanokobalamiini).

Säilytys:

Huoneenlämmössä suojassa auringonvalolta.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Lisätietoa:

Vapaina rasvahappoina yli 50% parempi imeytyvyys
Kalaöljy sisältää 65% omega-3-rasvahappoja
Yhdistetty B12-vitamiinin ja foolihapon kanssa, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa
Kalaöljy on puhdistettu huolellisesti raskasmetalleista, torjunta-aineista, dioksiineista ja muista myrkyllisistä aineista
Kalaöljyn laatu ylittää EU:n asettamat puhtausvaatimukset
Pehmytgelatiinikapseli on kooltaan melko pieni ja helposti nieltävä
Valmistettu tiukkoja tiukkoja farmaseuttisia laatuvaatimuksia noudattaen

Tieteellisesti dokumentoitu

Bio-Marin® Plus on kalaöljyravintolisä. Jokainen pehmytgelatiinikapseli sisältää 500 mg kalaöljyä, mukaan lukien 185 mg EPA:ta, 115 mg DHA:aa ja 25 mg muita omega-3-rasvahappoja. Omega-3-pitoisuus on pääasiassa helposti imeytyvien vapaiden rasvahappojen muodossa. Kalaöljy on tiivistetty tarjoten suhteellisen suuren määrän omega-3:a pieniehköissä kapseleissa. Kalaöljy on pitkälle jalostettua ja puhdistettu erityisellä menetelmällä. Tämä takaa, että sen ympäristösaasteiden määrät ovat selvästi alle virallisten kynnystasojen. Bio-Marin® Plus -kalaöljy on peräisin vain vapaasti kasvaneista kaloista. Öljy on suojattu tehokkaasti hapettumista vastaan. Bio-Marin®Plus on kapseloitu hapettomaan ympäristöön, jonka ansiosta sen peroksidiarvo on erittäin alhainen. Bio-Marin® Plus -kalaöljyyn on lisätty kaksi homokysteiinia alentavaa B-vitamiinia; foolihappoa ja B12-vitamiinia.

Bio-Marin® Plus:n vapaat rasvahapot

Luonnossa omega-3-rasvahapot esiintyvät triglyseridimuodossaan, ja ruuansulatusentsyymi lipaasin on hajotettava ne ennen kuin ne pystyvät imeytymään. Bio-Marin® Plus omega-3-rasvahapot ovat valmiiksi pilkottu vapaiksi rasvahapoiksi, jotka kykenevät imeytymään suoraan kehon käyttöön. Tämä on etu mm. henkilöille, joilla on heikentynyt lipidien imeytyminen.
Vapaat rasvahapot voivat aiheuttaa polttavaa tunnetta kielessä, jos kapseli purraan auki. Siksi on suositeltavaa niellä kapseli kokonaisena. Vapaiden rasvahappojen ja B-vitamiinien tiivistetty sekoitus voi myös aiheuttaa öljyistä tuoksua, jolla ei kuitenkaan ole vaikutusta öljyyn eikä sen laatuun. Se on raikas ja puhdas.
Bio-Marin®Plus -kalaöljykapselit sopivat erityisen hyvin henkilöille, jotka eivät saa riittävästi omega-3-rasvahappoja ravinnosta ja sekä heille, jotka arvostavat helposti imeytyvää, valmiiksi pilkottua ja puhdasta omega-3-rasvahappoa.

Mitä "Plus" tarkoittaa?

Omega-3-rasvahappojen lisäksi Bio-Marin®Plus sisältää foolihappoa ja B12-vitamiinia. Molemmat vitamiinit edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Homokysteiini on aminohappo, jota syntyy elimistön normaalin aineenvaihdunnan yhteydessä. Korkeat veren homokysteiinipitoisuudet eivät ole toivottavia ja ne on yhdistetty mataliin foolihappo- ja B12-vitamiinin pitoisuuksiin.
Lisäksi foolihappo edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, veren muodostusta ja psykologisia toimintoja. Foolihapolla on myös rooli. solujen jakautumisprosessissa ja hyvin toimiva solunjakautuminen on elintärkeää normaalille sikiön kehitykselle ja lapsen kasvulle.